Totemurile Digitale sunt produse digitale de informare și comunicare utilizate în toate industriile de retail precum marile centre comerciale (mall-uri), muzee, bănci, hoteluri, instituții publice, etc. Totemurile pot funcționa fie stand alone, fie pot fi gestionate prin intermediul unui sistem de management de conținut grafic precum imagini, video, HTML5, PDF, etc., doar printr-o simplă conectare la o rețea locală (LAN) sau direct la o rețea de internet (WAN), astfel fiind posibilă controlarea lor (securizată) de oriunde din lume.

Aceste echipamente se utilizează acolo unde spațiul stradal este limitat sau există o distanță mare între zonele de trafic, fie el pietonal sau rutier. Un exemplu elocvent în acest caz sunt benzinăriile, hotelurile, clădirile de birouri.

In același timp, aceste totemuri digitale se pot regăsi și la interior în diferite clădiri de birouri, spații comerciale, expoziționale, sau în sectorul industrial și fabrici, sedii de firme, bănci, hoteluri, spitale, restaurante, showroom-uri sau alte locatii oferind rolul de direcționare sau informare către diferite zone sau departamente ale clădirii.

Totemuri digitale de interior

Acestea reprezintă un echipament profesional de comunicare electronică, destinat pieței de publicitate și mediului organizațional, atât ca și instrument de comunicare externă, cât și pentru comunicarea internă de tip corporate.

Firma noastră vă oferă o gamă largă de produse digitale de informare și comunicare utilizate în toate industriile de retail – mall-uri, bănci, instituții publice, hoteluri, galerii, muzee, etc.

La cererea clienților, pot fi preîncarcate cu sistem de management și de conținut HD grafic, foto și video, atât dintr-o sursă fixă atașată display-ului, cât și dintr-o sursă centralizată si controlată de la distanță.

Totemuri Digitale

Totemuri Digitale

Totemuri Digitale de exterior

Totemurile digitale de exterior reprezintă un echipament profesional de comunicare electronică, destinat pieței de publicitate și mediului organizațional, atât ca și instrument de comunicare externă, cât și pentru comunicarea internă de tip corporate.

Firma noastră are o gamă largă de produse digitale de informare și comunicare utilizate în toate industriile de retail – mall-uri, bănci, institutii publice, hoteluri, galerii, muzee, etc.

La cererea clienților, pot fi preîncarcate cu sistem de management și de conținut HD grafic, foto și video, atât dintr-o sursă fixă atașată display-ului, cât și dintr-o sursă conectată la o rețea locală de calculatoare, internet, TV, controlate de la distanță.

Câteva specificații tehnice:

  • Mediu de lucru între -20°C si 40°C
  • Sistem ventilare si încălzire
  • Protecție corozivă
  • Rata de protecție IP50
  • Sistem management de monitorizare centralizat

 

 

Dacă sunteți sau nu hotărâți, nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă! Dacă nu sunteți hotărât, suntem siguri că vă putem ajuta să găsiți cea mai bună opțiune raportatată la calitate/preț!