Compania GoDigital

Despre Noi

Suntem o companie dinamică, inovativă, care beneficiază de parteneriate cu producători de renume mondial și de experiență îndelungată. Solutiile noastre au ca obiectiv protejarea si cresterea profitului dumneavoastra.

Cum ne-am dezvoltat

Evolutia GoDigital

Înființată în 2016, în condițiile în care piața din Romania pe domeniul IT si al Sistemelor de Securitate nu era prea bine definită, prin profesionalism și dedicatie, Go-Digital a reușit să pună în evidență necesitățile de protecție ale clienților și în același timp să ofere soluții profesionale de securitate electronică, mecanica și comunicație, adaptate fiecărui business mic sau mare.
  • Ascultarea Nevoilor Dvs.
  • Viteza de Reactie
  • Competitivitate
  • Proactivitate
  • Seriozitate
  • Flexibilitate

Siguranta si Incredere

Experienta noastra

In urma experientei acumulate de-a lungul anilor, a peste 500+ de proiecte finalizate cu success si nu numai a personalului nostru calificat si in continua dezvoltare profesionala, ne laudam cu skill-uri precum:

Instalari Sisteme de Securitate Mecanice si Digitale, Instalari Instalatii Electrice, Instalari Solutii Smart House si CCTV, Proiectare Sisteme De Securitate, Proiectare si Instalari Sisteme De Nebulizare si Desfumare, Proiectare si Implementari Solutii de Marketing si nu numai.

Acestea sunt doar cateva din ariile in care activam.

OUR EXPERT TEAM

Meet our professional team members

Mark Smith

Co-Founder

Amanda Green

Manager

Jennifer Someone

Manager

Alexander Roland

Designer & Developer

Clientii Nostri

Multinationale de Prestigiu ne incredinteaza cu increderea lor.

De ce nu incerci si tu ?