Transformarea digitală a salii de fitness – automatizat si eficient

Va propunem o soluție inovatoare, compatibila cu toți furnizorii de software de gestionare a sălilor de fitness. Aceasta soluție permite optimizarea și organizarea tuturor zonelor clubului de fitness. Automatizam clubul și vă sprijinim in transformarea digitală creând o experiență superioară pentru membri!

 

GOGIGITAL vă sprijină în automatizarea proceselor zilnice. Oferim soluții pentru sisteme de control al accesului, sisteme electronice de închidere a dulapurilor sau plată fără numerar cu ajutorul tehnologiei RFID/NFC. Acest lucru permite membrilor dumneavoastră să se înregistreze la serviciile clubului independent, fără personal. Cu soluții inovatoare, compatibile cu toți furnizorii de software de gestionare a cluburilor, optimizăm și organizăm toate zonele clubului de fitness.

Check-in și control acces, automatizarea proceselor zilnice

Oferim soluții pentru sisteme de acces, sisteme electronice de închidere a dulapurilor sau plată fără numerar cu un suport de date RFID/NFC. Acest lucru permite membrilor dvs. să se înregistreze la serviciile clubului, independent, fără personal. Cu soluții inovatoare, compatibile cu toți furnizorii de software de gestionare a cluburilor, optimizăm și organizăm toate zonele clubului de fitness.

Sisteme de gestionare dulapuri vestiare

Sisteme de gestionare centralizate

Sistemele de blocare a dulapurilor centralizate sunt soluția ecologică și durabilă pentru organizarea vestiarelor și a dulapurilor cu bunuri de valoare – fără baterii. Ne asigurăm că membrii dumneavoastră nu mai au nevoie de chei sau monede suplimentare, dar pot folosi în mod convenabil un dulap cu cardul lor de membru, o brățară sau propriul smartphone. Datorită software-ului de gestionare centrală, aveți întotdeauna sub control întregul sistem de dulapuri – chiar și în perioade dificile. Sistemul de blocare a dulapurilor alimentat central este soluția ideală pentru facilități mai mari.

 

Sisteme de închidere dulapuri cu baterie

Soluțiile de blocare a dulapurilor cu baterii sunt ideale pentru facilitățile mici și mijlocii. Sunt perfecte pentru simpla modernizare a sistemelor existente, deoarece pot fi integrate în dulapuri existente fără cablare. Atât dvs., cât și membrii dvs., beneficiați de avantajele unui sistem de închidere RFID / NFC fără contact. Nu există aproape nicio modalitate mai simplă de a crește siguranța, confortul și eficiența. Iar pentru cerințe speciale, cum ar fi vizitatorii de o zi, este disponibilă și o soluție cu cod PIN.

 

Sisteme de plată fără numerar

Plata convenabilă fără numerar sau card bancar oferă noi posibilități și poate genera profituri suplimentare. Faceți-vă clubul fără numerar și eliminați pericolele folosirii numerarului, cum ar fi furtul sau erorile de contabilitate. Simplificați tranzacțiile de plată prin plăți fără numerar și economisiți angajaților dvs. timp și muncă. Sistemul de plăți fără numerar poate fi utilizat cu aproape orice software de gestiune Sali de fitness. Plata se face fie prin adăugarea unei sume în contul membrului, fie prin integrarea acesteia în sistemul contabil al clubului. Fie la automat, la bar de băuturi sau în magazin – comoditatea plății fără numerar duce la un consum mai spontan.

NOU: verificați automat starea vizitatorilor dvs.

Verificați sigur, rapid și verificabil fără cheltuieli de personal dacă sunt îndeplinite cerințele de acces Covid. Nimic mai ușor de atât – cu Covid Certification Check.

 

Verificarea automată a certificatului digital de vaccinare

Deschiderea diferitelor facilități de agrement precum studiouri de fitness și facilități sportive prevede că accesul este posibil doar cu dovada stării actuale de Covid. Aceasta include fie vaccinarea, testarea sau recuperarea. UE a emis un certificat digital pentru aceasta. În consecință, operatorii sunt obligați să verifice membrii și vizitatorii pentru certificatul lor Covid înainte de a le acorda acces. Chestiune intensivă în personal și, prin urmare, costisitoare. Soluția noastra, Covid Certification Check, automatizează această verificare într-un mod simplu, sigur și trasabil. Soluția bazată pe aplicații de la GANTNER citește datele certificatului folosind un cititor de cod QR de pe terminalul GANTNER. Verificarea este înregistrată. Accesul este posibil numai atunci când verificarea certificării Covid a avut succes. Autorizația de acces sau calitatea de membru poate fi solicitată cu același terminal GT7 și întregul proces de acces poate fi automatizat complet și în siguranță.

 

Soluții inteligente de închidere și sisteme de bilete pentru parcuri sau obiective culturale

Transformarea digitală a clubului – mai mult confort și eficiență

Blocare inteligentă și sisteme de control al accesului pentru birouri, asistență medicală și industrie

Sisteme inteligente de închidere pentru universități și școli