1. Monitorizare a umidității și temperaturii pentru frigidere și aparate de răcit

Monitorizare a umiditatii si temperaturii pentru frigidereSistemul de monitorizare a temperaturii si umiditatii pe care îl propunem te va ajuta să îți automatizezi temperatura în faza de refrigerare, îngheț dar și a tuturor echipamentelor de panificație/coacere.

Acest sistem este implementat digital/online și permite integrarea unei notificări sub formă de alarmă atunci când temperatura iese din intervalul predefinit. De asemenea senzorii montați vor putea genera și diverse rapoarte automatizate pentru un control mai amânunțit dar si pentru a fi conform cu reglementările în vigoare.


Monitorizare a umiditatii si temperaturii pentru sere2. Monitorizare a umidității și temperaturii pentru sere

Acest tip de sistem îți permite un control absolut al parametrilor mai sus menționați, dar și a fluctuaților acestora.
De asemena atunci când valoarea temperaturii/umidității va depăși intervalul propus, vei fi notificat și un raport automatizat se va genera imediat.


Monitorizare a umiditatii si temperaturii in depozite3. Monitorizare a umidității și temperaturii în depozite

Sistemul de monitorizare propus de firma noastră pentru depozite oferă implementarea automatizată de control ai parametrilor mai sus menționat ținând cont de optimizarea costurilor de încălzire/răcire/ventilare.

 


Monitorizare a umiditatii si temperaturii in farmacii si laboratoare4. Monitorizare a umidității și temperaturii în farmacii și laboratoare

Acest tip de sistem propus de firma noastră vă oferă informații individuale referitoare la articolele medicale stocate (nivel de temperatură/umiditate).
Atunci când intervalul menționat va fi depășit sistemul va genera o alertă automatizată.


Monitorizare a umiditatii si temperaturii in centre de date5. Monitorizare a umidității și temperaturii în centre de date

Sistemul de monitorizare a umidității și temperaturii în camere de date, vă ajută să urmăriți variația acestor parametri.
Atunci când intervalul menționat va fi depășit sistemul va genera o alertă automatizată.

 


6. Monitorizare a temperaturii și aerului în clădiri (HVAC)

Sistemul de monitorizare a umidității și temperaturii vă ajută să setați și calibrați în timp real parametri mai sus menționați.
Prin această calibrare, vă veți asigura optimizarea temperaturii ambientale, nivelului de umiditate prin reducerea consumului energetic.


Monitorizare a umiditatii si temperaturii in centre comerciale7. Monitorizare a umidității și temperaturii în centre comerciale

Sistemul de monitorizare a umidității și temperaturii, vă ajută să  îmbunătățiți managementul clădirii prin optimizarea costurilor de întreținere.

 


Monitorizarea temperaturii și a umiditatii in școli 8. Monitorizare a umidității și temperaturii în școli și spații publice

Sistemul de monitorizare a temperaturii și umidității în școli și spații publice vă ajută să mențineți un mediu sănătos.

 

Suna
acum !