Ce este Oktium?

OKTIUM este o conexiune video live pentru clienții din online direct către vânzătorii din locația din care aceștia își desfășoară activitatea. OKTIUM adaugă confortul interacțiunii personalizate prin reducerea decalajul dintre experiența online și cea din magazin.

Acest canal de comunicare are funcții integrate precum setarea întâlnirilor, partajarea informațiilor și procesarea plăților.

Face2 este pentru clienții dvs. online precum poarta de intrare a companiei pentru vizitatori. Apelul video OKTIUM îi pune imediat în contact cu un consultant.

Cum funcționează?

Folosind aplicația Face2me de la Oktium conectați un client cu un consultant de vânzări, utilizând infrastructura actuala a companiei dumneavoastră. Astfel clientul dvs. online beneficiază de o experiența cat mai apropiată de cea reală din magazin.

Beneficiile Oktium

 

Împărtășirea entuziasmului pentru produsul dvs. este o componentă majoră a succesului în construirea unei relații cu clientul. Împărtășirea zâmbetelor este un alt lucru. Împărtășirea emoțiilor în loc de emoticonuri – cam despre asta este vorba cu OKTIUM.

Simplitate in utilizare

OKTIUM face ca lucrurile importante sa se întâmple mai rapid. O singură atingere pornește apelul video. O singură atingere și este programată o întâlnire. Un singur gest și o tranzacție este finalizată. Descărcarea și înregistrarea sunt gratuite pentru clienți. OKTIUM este conceput pentru a fi intuitiv și ușor de utilizat.

Model de business inteligent

Pentru a vă maximiza acoperirea, utilizați linkurile Face2 ale companiei dvs. în diferite moduri. Apelurile primite pot fi direcționate către o anumită persoană, un departament sau către întreaga sucursală.

 

Caracteristici OKTIUM

OKTIUM este o conexiune video live cu funcții integrate: setarea întâlnirilor, partajarea informațiilor și procesarea plăților. OKTIUM poate fi integrat cu softul de management al relațiilor cu clienții (DMS, CRM sau alte sisteme) al companiei dvs., astfel încât să păstrați în siguranță informațiile apelanților într-un singur loc. 

Face2 este pentru clienții dvs. online precum poarta de intrare a companiei pentru vizitatori. Apelul video OKTIUM îi pune imediat în contact cu un consultant. Puteți personaliza butonul Face2 pentru siteul dvs.

Redefiniți experiența de cumpărături online pentru clienți. Deveniți o companie conectată la OKTIUM.

Confidențialitatea clienților (conform normelor GDPR) este protejată tot timpul, aceștia putând ramâne anonimi: cu excepția cazului în care clientul dorește să fie cunoscut de vânzător / furnizor, acesta isi poate oferi datele personale precum adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare, etc.

 

Companiile ce utilizează Oktium beneficiază de funcții integrate, precum:

  • programarea vizitei clientului in locația fizica doar dintr-un singur click, cu email automat către client,
  • partajarea informațiilor,
  • achiziție directa prin aplicația Oktiumsi procesarea plăților online prin platforma Stripe (deja integrata), dar poate fi integrata cu orice procesator de plată pe care deja îl utilizați .
  • Apelurile dintre clienții finali și consultanții de vânzări pot fi transferate între departamente interne și toate acțiunile pot fi înregistrate, cu integrarea CRM-ului sau nu. Integrarea este foarte simplă, respectiv direct cu link-ul furnizat deOktium sau la nivel de API-uri simple.