Stații de încărcare pentru afacerea ta

EVBox BusinessLine

EVBox BusinessLine plasează fiabilitatea în prim-plan prin designul său durabil. Construit pentru a fi mereu conectat și inteligent, încărcătorul nostru de nivel 2 se adaptează ușor cu tehnologia Hub-Satellite și consumă energie eficient cu echilibrarea sarcinii. Este cel mai longeviv produs al nostru și este oferit în prezent în a 3-a și a 4-a (ultima) generație.

Stații de încărcare publice sau pentru încărcare rapida

EVBox Ultroniq

Stația de încărcare de mare putere.

EVBox Ultroniq oferă încărcare DC de mare putere în mod constant și fiabil. Cu o putere de ieșire de până la 350 kW și 500 A de ieșire continuă, Ultroniq este ideal pentru locații cu opriri scurte sau pentru încărcarea vehiculelor de flotă, de la vehicule de pasageri până la autobuze și camioane.*

EVBox Troniq Modular

Încărcare rapidă pentru rețele de încărcare scalabile

EVBox Troniq Modular se adaptează afacerii dumneavoastră datorită arhitecturii sale flexibile care furnizează până la 240 kW de putere. Faceți-vă clienții să revină în locația dvs., oferind experiența de încărcare de primă clasă Troniq Modular. În plus, puteți profita și de funcțiile de încărcare inteligentă pentru a maximiza veniturile din operațiunile de încărcare.

EVBox Troniq 50

Încărcarea rapidă nu a fost niciodată mai ușoară

Oferind o putere de până la 50 kW, EVBox Troniq 50 este perfect pentru încărcare rapidă în locații aflate în mișcare. Designul său sigur și ușor de utilizat îl face potrivit pentru orice mediu și mașină electrică. În plus, cu capabilități inteligente de gestionare a energiei, puteți opera mai multe stații la un cost redus și într-o manieră eficientă din punct de vedere energetic.

Stații de încărcare pentru acasă

EVBox Elvi

Stația de încărcare perfectă pentru casa ta

Performanță ridicată, întreținere redusă și pregătită pentru viitor, EVBox Elvi oferă o experiență de încărcare fără efort acasă. Designul său modular și interfața simplă fac încărcarea și instalarea vehiculelor electrice mai ușoare ca niciodată. Inteligent și conectat, Elvi vă oferă informații despre sesiunile de încărcare în timp real, plus control și monitorizare de la distanță.