DREAMOC DIAMOND

Tehnologia Diamond te ajută să prezinți brandul sau produsul în cel mai elegant mod posibil.

Display-ul său de mari dimensiuni atrage atenția către valorile de brand sau produsele prezentate. Indiferent de locația în care acesta se află, inevitabil va atrage privirile tuturor.

Inspirat din esteticul diamantelor, acest nou tip de display holografic ridică produsul la rang de artă.

Dreamoc Diamond oferă vizibilitate prin toate cele 4 laturi ale sale, acesta este cel mai mare sistem de mixed-reality construit până acum, special conceput pentru evenimente și activări de brand în mall-uri, în cadrul târgurilor de specialitate sau în alte locații cu trafic ridicat.


DEEPFRAME

Sistemul DeepFrame este un display revoluționar, care setează noi standarde în industrie, unind lumea virtuală cu cea reală, făcând posibilă combinarea elementelor fizice și digitale în timp real. Spectatorii pot experimenta animații reale de orice mărime și la orice distanță, fără nevoia de a purta alte dispozitive VR.

DeepFrame intensifică experiențele și divertismentul dincolo de imaginație și este perfect pentru muzee, spații de expoziție sau spații comerciale.

DeepFrame transformă împrejurimile noastre, creând experiențe vizuale pe care tu si cei din jurul tău le puteti vedea, experimenta și interacționa.


DREAMOC HD3

Dreamoc HD3 este un dispozitiv holografic cu trei laturi, care te ajută să atragi toate privirile și să încânți  orice audiență.

Prezentările de produs vor arăta incredibil, oriunde, oricând, fără a fi nevoie de personal special instruit. Astfel, Dreamoc HD3 este ideal de folosit în magazine, în mall-uri, la expozitii sau târguri de profil.

Prezintă-ți produsul într-un mod unic, creativ și surprinzător

Cu HD3, produsul tău va fi afisat într-un mod unic, iar prezentarea ta va căpăta valente cu adevărat magice, prin imbinarea produsului real cu holograme 3D captivante.


DREAMOC POP3

Dreamoc POP3 se adresează în primul rând zonei de retail, unde nevoia de a atrage atenția asupra produselor este o necesitate.

Fiind usor de instalat, cu un preț redus și mai multe funcționalități fată de predecesorii săi, Dreamoc POP3 este soluția perfectă pentru vizibilitate maximă.


DREAMOC XL3

Dreamoc XL3 este o solutie ideală pentru puncte focale de vânzare cu amănuntul, holuri de hotel sau zone de recepție.

Este perfect pentru spații mai mari în cazul în care doriți să lasati o impresie memorabilă asupra trecătorilor.

De asemenea, este o soluție excelentă pentru evenimente, cum ar fi târgurile si expozitiile comerciale, datorită celor trei laturi vizibile si a standului usor de montat.


DREAMOC XXL3

Dreamoc XXL3 este cel mai mare display holografic din gama sa, fiind alegerea perfectă în cadrul unor expoziții de mari dimensiuni, în mall-uri, la târguri de profil, precum și la lansări de produs și alte evenimente.

Acest display cu vizibilitate completă pe 4 laturi impresionează publicul si potentialii clienti prin prezentări originale, moderne si creative.


APLICATIA DREAMOC PLAY 

Acesta aplicație îmbină într-un mod inteligent imaginea produsului alături de holograme animate uimitoare.

Aplicația Dreamoc Play este disponibilă în două variante: una gratuită și o versiune Pro. Ambele funcționează similar, însă versiunea Pro îți permite să personalizezi propriul design.

Poți experimenta beneficiile Dreamoc Play gratuit descărcând aplicația pe orice device cu sistem de operare iOS.