Sistemele de nebulizare PuriFog Hypo si Purifog reprezinta cea mai puternică versiune din gama PuriFog. Aceste sisteme au fost dezvoltate utilizând cele mai recente indicatii emise de Organizația Mondială a Sănătății pentru a combate actuala pandemie de COVID-19.

În cazul PuriFog Hypo nebulizarea se realizeaza prin aplicarea unei substante numite hipoclorit de sodiu. Aceasta are o concentratie de 0,5% ce este suficient de puternica pentru a dezinfecta toate suprafețele dintr-un spatiu inchis.

Sistemul de nebulizare reprezinta fara doar si poate soluția perfectă pentru a vă asigura că locul de muncă este complet igienizat.

Sistem Nebulizare PuriFog

Ce este sistemul de nebulizare Purifog?

PuriFog este un sistem de igienizare prin nebulizare. Acesta a fost conceput pentru utilizarea zilnică, pentru a curăța aerul de toate micro-particulele daunatoare, inclusiv bacteriile și virusurile.

Unitățile de nebulizare PuriFog Hypo și PuriFog au o varietate de dimensiuni. Acestea pot face parte din procesul de igienizare atat pentru spații mari de depozitare cat si unități mai mici cum ar fi birouri sau chiar vehicule de transport în comun.

Metoda principală de dispersie este nebulizarea 3D. Dimensiunile mici de particule obținute ( prin thermo-spray ) fac ca echipamentele propuse de firma noastra sa fie de peste 1700 de ori mai eficiente decât pulverizarea tradițională.

 Cum functioneaza sistemul de nebulizare Purifog?

Sistemul de nebulizare este compus dintr-un aparat generator de „ceață” care acționează ca un dispozitiv puternic de igienizare și sanitizare. Sistemul brevetat poate fi activat manual sau chiar de la distanță. Nu este necesar un operator de specialitate sau o pregătire de specialitate

„Ceața” va rămâne în suspensie câteva ore. Aceasta se va „lega” de particule si, cu ajutorul fortei gravitationale, va trage în jos toate particulele din aer și de pe absolut orice suprafata, indiferent cat de greu accesbilita este. Astfel obtinem o eficiență de peste 1700 de ori mai mare decât un aparat normal de pulverizare

Sistemul de nebulizare PuriFog face ca întregul mediu să fie igienizat. Nu este toxic pentru oameni sau pentru animale, acesta continand un amestec brevetat de alcool, apă, dipropilen glicol și săruri de amoniu cuaternar. Pentru mai multe informatii, vom atasa specificatiile tehnice in subsolul acestui articol.
 
Soluția PuriFog Hypo a fost creată pentru actuala situație de urgență generata de pandemia cu noul Sars-Cov 2, în conformitate cu dispozițiile internaționale de raspuns ale OMS

 Sistemul de nebulizare Purifog in actiune

Fisa tehnica a sistemului de nebulizare PuriFog

Sistem Nebulizare PuriFog

Aspect: pachet Aerosol
pH: 6,5 ± 1,0
Miros: Esență, parfumat
Solubilitate în apă: completă
Conține: (Ec. 648/2004) Apă, izopropanol, etanol; Compuși de amoniu cuaternar, di-C12-18-alchildimetil, cloruri și ulei de citrice
Etichetare: amestecul nu este considerat periculos în conformitate cu Regulamentul CE 1272/2008 (CLP)
 
Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!