Retroproiectie | Tipuri de ecrane si aspecte generale

Displayurile de Retroproiectie pe care firma noastră le ofera, sunt reprezentate prin tehnologii de ultimă generație croite pentru orice model de business.

În general ecranele de tip retroproiectie sunt ideale pentru activităti tip camera de control / dispecerat (Control Room Visualization).

De ce Retroproiectie?

■ Camerele de control reprezintă punctul central al oricărei operațiuni majore, indiferent că vorbim despre moniotorizare trafic, securitate, activități de construcție, etc. Operatorul trebuie să aiba un control permanent al activității pe care angajații îl desfăsoară, iar pentru a face asta trebuie să aiba cât mai multe informații. Toată această informație trebuie să fie monitorizată în permanenta (24/7);

■ Ecranele de retroproiecție pe care firma noastră le oferă, au fost testate în zeci de centre de comandă și control de pe intreg mapamondul (vezi Ref. Final articol). Acestea au fost gândite să satisfacă cele mai exigente nevoi. În ziua de azi, acest tip de ecrane reprezintă soluția VITALĂ pentru o astfel de afacere

■ Ecranele sunt proiectate pentru fiabilitate, durabilitate si flexibilitate maxima. Un aspect extrem de important al acestui tip de ecran este faptul ca indiferent de distanța de la care privești vei vedea cu exactitate orice detaliu, fapt ce transforma acest tip de ecran într-o soluție ideală pentru numeroase tipuri de aplicații.

Retroproiectie

Caracteristici Retroproiectie

  • Costuri de instalare si operare optimizate
  • Eficiență energetică ridicată
  • Sistemul de luminozitate și culoare este automatizat complet
  • Solutie de gestionare centralizata
  • Fiabilitate crescuta și monitorizare in timp real

Daca sunteti sau nu hotarati, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta! Daca nu sunteti hotarat, suntem siguri ca va putem ajuta sa gasiti cea mai buna optiune raportatata la calitate/pret!