Etichete electronice la raft (ESL – Electronic Shelf Labels)

General Details

Etichete electronice la raft (ESL) – PRICER

BENEFICII

Soluţia de etichete electronice la raft (ESL – Electronic Shelf Labels) de la Pricer va ajută să salvaţi timp prin actualizarea automată a preţurilor. Este mai eficientă din punct de vedere financiar faţă de etichetele clasice din hârtie şi îmbunătăţeşte experienţa clienţilor prin acurateţea preţurilor.

Sistemul automatizat pentru actualizarea preţurilor

Cum funcţionează

Etichete electronice

Etichete electronice

Soluţia Pricer oferă controlul absolut asupra preţurilor produselor de la raft, elimină diferenţele ce pot apărea faţă de casa de marcat şi ceea ce este la raft. Infrastructura este compusă din etichete electronice la raft, infrastructura de comunicaţie din locaţie şi serverul ce preia şi gestionează datele despre produsele expuse.

Tehnologie securizată

Sistemul funcţionează pe cea mai rapidă şi securizată tehnologie infraroşu existentă astfel încât dumneavoastră şi angajaţii din magazine puteţi sa fiţi siguri ca informaţiile de la raft sunt afişate corect cu acurateţe si viteză maximă. Sistemul preia baza de date si o trimite wireless către etichetele de la raft.

Etichete electronice

Etichete electronice

Hardware si software foarte rapide

Pricer foloseşte echipamente de transmisie şi recepţie bidirecţionale pentru a se asigura ca fiecare etichetă electronică este actualizată. Simplu, discret, cu mentenanţă scăzută, echipamentele trasmit informaţiile cu o viteză foarte mare indiferent de dimensiunea unui magazin, astfel încât actualizările de preţ să nu sufere niciun fel de întârziere.

Soluţie uşor scalabilă pentru orice fel de amplasare a mărfii dumneavoastră

Toate tipurile de etichete electronice de la Pricer funcţionează pe aceeasi platformă software şi hardware. Puteţi sa alegeţi etichete diferite in funcţie de nevoile fiecărui departament în parte.


ACURATEŢE ABSOLUTĂ A PREŢURILOR

Etichete electronice

Etichete electronice

Sapunul care costă 2,99 lei la raft are acelaşi preţ şi la casa de marcat.

Asiguraţi-vă 100% ca preţul afişat la raft este cel corect. Eliminaţi erorile umane, creşteţi loialitatea clienţilor şi aveţi controlul total asupra schimbărilor de preţ. Sistemul are un raport preţ-calitate maxim şi este facil de gestionat.

Fără cabluri, rapid şi securizat

 

 


Optimizati productivitatea angajatilor

CREŞTEREA PRODUCTIVITĂŢII

Angajaţii sunt blocaţi în procesul schimbării manuale a preţurilor de hărtie la raft? Eliberaţi-i pentru alte sarcini ce sunt necesare pe suprafaţa de vânzare!

Eficientizaţi operaţiunile din magazin cu etichete digitale de preţ şi actualizari rapide.

Afişaţi pe etichetele electronice date utile despre produs precum stocurile astfel încât angajaţii să nu fie nevoiţi sa verifice manual în depozit sau pe alte dispozitive suplimentare ci direct în faţa produsului. Acest lucru îmbunătăţeşte satisfacţia clienţilor şi reduce timpii de aşteptare.


FLEXIBILITATE MAXIMĂ ÎN SCHIMBAREA PREŢURILOR

Preturi flexibile

Este o zi ploioasă? Faceţi pe loc un preţ promoţional pentru umbrele!

Schimbaţi preţurile şi promovaţi articolele astfel încât să imbunătăţiţi vânzările.

Actuazaţi preţurile unor produse anume, al unui departament sau al întregului magazin. Sistemul de etichete electronice la raft Pricer este cel mai rapid de pe piaţă şi poate actualiza până la 90 000 produse pe oră.Preturi strategicePREŢURI STRATEGICE

Costul castraveţilor a crescut cu 0,01%? Ajustaţi cu uşurintă preţurile la raft pentru a maximiza profiturile şi în acelaşi timp să vă menţineţi competitivitatea în piaţă.

Reduceri de preţ pentru cantităţi mari, preţuri speciale pentru fidelizarea clienţilor sau oferte speciale pentru o perioadă limitată de timp… există nenumărate strategii de preţuri pentru a atrage clienţii şi a mări vânzările. Etichetele electronice sunt aliatul dumneavoastră pentru o strategie foarte dinamică şi flexibilă în ceea ce priveşte preţurile la raft.

 

 


MANAGEMENTUL SPAŢIULUI LA RAFTPricer - management optimizat la raft

Rafturi „inteligente” pentru maximizarea expunerii produselor.

Controlaţi amplasarea produselor la raft. Soluţia Pricer poate afişa detalii suplimentare despre inventar, detalii suplimentare despre produse astfel încât dumneavoastră să puteţi gestiona facil produsele ce intră în campanii de promovare şi vizibilitatea lor la raft.

Mai puţine rafturi goale. Imbunătăţiţi eficienţa achiziţiilor şi a stocurilor. Produsele sunt în permanenţă disponibile clienţilor, stocuri optimizate iar spaţiul la raft este maximizat.


 

Soluţii Pricer

Soluţii Pricer

Compania suedeză Pricer este lider mondial în soluţii digitale la raft ce ajută la îmbunătăţirea performantelor magazinelor şi a experienţelor de cumpărături ale clienţilor. Platforma propusa ca soluţie este în continuă dezvoltare, are o mulţime de funcţionalităţi ce rezolvă probleme apăsătoare cu care se confruntă retailerii zi de zi.


Soluţii pentru clienţi


Creşterea pieţei de retail online este în acelaşi timp o provocare cît şi o oportunitate pentru retaileri ce poate sa fie valorificată cu ajutorul dispozitivelor inteligente. Soluţia unică Pricer de sistem de navigare in interiorul magazinelor (Indoor GPS) împreună cu sistemul SmartFlash integrat în toate etichetele electronice din portofoliul acestui producator deschide mai multe cai de comunicare cu clienţii precum ghidarea acestora catre anumite produse ce au preţuri promoţionale. Sistemul se poate integra cu diferite aplicaţii deja existente de cumpărături si ghidaj pentru spaţiile comerciale.

Ghidarea optimizată pe cel mai scurt traseu
Clienţii au posibilitatea să işi selecteze produsele de pe telefon sau tabletă cu ajutorul unei aplicaţii specifice, iar aceasta calculează şi ghidează automat clientul traseul cel mai scurt.

Ghidare traseu optim pe baza unei liste de cumparaturi


Mai multe informaţii despre produse
Cu ajutorul tehnologiei NFC si a unui dispozitiv mobil cu această funcţie clienţii pot sa obţină informaţii suplimentare despre un anumit produs direct pe ecranul dispozitivului mobil utilizat.Pricer NFC + etichete electronice la raft cu chip NFC integrat


Promoţii specifice pentru fiecare client, geolocaţie
Clineţilor li se indică cu ajutorul unui LED (integrat in toate etichetele electronice la raft Pricer) anumite produse ce au preţuri reduse sau se potrivesc profilului cumpărătorului.